Goede doelen

CK ACTIVE komt in actie voor Support Casper - London Marathon
 

De afgelopen weken zijn voor Koen, eigenaar van CK Active, een emotionele roller coaster geweest. Waar de ziekte ‘kanker’ tot voor kort ver van zijn bed bleef, kwam deze verwoestende ziekte totaal onverwachts heel dichtbij. Dichtbij doordat zijn vader recent de diagnose ‘alvleesklierkanker’ moest incasseren. Een keiharde dreun waar je abrupt knock out van gaat. Knock out omdat er niets aan de hand leek. Knock out omdat de toekomst ineens onzeker is. Knock out omdat je als familie aan de zijlijn staat en niet weet hoe je kunt helpen. Onvoorwaardelijke steun en positieve energie van de mensen om je heen helpen in zo’n situatie enorm. Maar er zijn nog meer manieren om te helpen. 


Gelukkig bestaan er veel goede initiatieven zoals de Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’. Zij steunen onderzoekers en specialisten die hun nek durven uit te steken om tot nieuwe oplossingen te komen. Zoals Prof. dr. Casper van Eijck die al meer dan 25 jaar als specialist verbonden is aan het Erasmus MC. Prof. Dr. Casper van Eijck en zijn team willen met de campagne ‘Support Casper’ de bewustwording rond alvleesklierkanker vergroten en tegelijkertijd structureel geld inzamelen om het broodnodige onderzoek naar nieuwe, innovatieve behandelmethoden mogelijk te maken. Bijvoorbeeld met viro-immunotherapie. Met dank aan de donaties die zij tot nu toe al binnen hebben gekregen is het onderzoek naar deze hele nieuwe behandeltherapie begin 2016 gestart.


CK Active steunt dit goede doel in de hoop dat er nieuwe behandelmethoden worden gevonden die het leven van alvleesklierkanker patiënten kunnen verbeteren en verlengen. We gaan dit doen door aan alle sportieve activiteiten van het komende jaar, een geldinzamelingsactie te koppelen. De Marathon van London is het nieuwste evenement op de agenda. Koen gaat deze marathon lopen en hoopt op velen donateurs. De opbrengst zal volledig worden gedoneerd aan de Campagne ‘Support Casper’. 


DONEREN

Iedere dag sterven er acht mensen aan alvleesklierkanker in Nederland. Vaak binnen een jaar. Wij willen daar verandering in brengen. Wil jij ook helpen? Dat kan op verschillende manieren. Een manier die past bij jou en bij jouw draagkracht. Want alle kleine beetjes helpen. Op de website ‘Support Casper’ / Acties kun je online doneren. Of neem als sporter deel aan een van onze toekomstige activiteiten en laat je sponsoren. Of sponsor een ander. 

DONEER HIER


Namens Koen en alle trainers bedanken wij je voor je steun!

Leer ons nog beter kennen!

Koen Bakker

  Mijn naam is Koen Bakker, personal trainer en eigenaar van CK Active. Als f ..

Gianni Agaatsz

Mijn naam is Gianni Agaatsz, en als personal trainer verbonden aan CK Active. Ik be ..

Jelle Soeters

Mijn naam is Jelle Soeters, en als personal trainer verbonden aan CK Active.  Sporten is ..

Eva Snijders

Mijn naam is Eva Snijders en als personal trainer en masseur verbonden aan CK Active. Ik ben&nb ..

Paul Laming

Mijn naam is Paul Laming. Ik ben als personal trainer en masseur verbonden aan CK Active ..

Mirthe van den Kieboom

Mijn naam is Mirthe van den Kieboom en ik ben als personal trainer verbonden aan CK Active.&nbs ..

Billy de Bruijn

Ik ben Billy de Bruijn. Getrouwd en vader van twee jongens. Vroeger voetbalde ik altijd op hoog ..

Sandra Laros-Hofmans

Mijn naam is Sandra Laros-Hofmans en als fysiotherapeut verbonden aan CK Active. Al ..

Tanja Donkers

Hoi, mijn naam is Tanja, als fanatiek sporter en personal trainer verbonden aan CK Active! W ..

Yordi Martens

Mijn naam is Yordi Martens. Sport is een rode draad in mijn leven. Al vanaf jongs af aan b ..

Anka Mertens

Mijn naam is Anka Mertens. Geboren in 1979, moeder van 5 dochters en woon nog steeds in hetzelf ..


Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug