Referenties

Bekijk hieronder referenties over CK Active.

Simone

"Voordat ik bij Koen ben gaan trainen, had ik nooit zo'n plezier in het sporten. In het fitnesscentrum waar ik al jaren trainde deed ik braaf mijn oefeningen, maar lol had ik er niet in en resultaat zag of merkte ik nauwelijks. Na de 50 jaar te zijn gepasseerd bedacht ik me, ok het is nu of nooit. Ik wilde fitter worden, strakker en sterker en had iemand nodig die mij daar 1 op 1 in wilde begeleiden, maar vooral ook moest blijven uitdagen. Koen kende ik vanuit mijn netwerk en hij leek de aangewezen persoon om mij 'aan te pakken'. Koen is enthousiast en professioneel aan de slag gegaan om voor mij op basis van mijn fysieke gesteldheid, een op maat gemaakt trainingsplan te maken. 2 x per week duwt Koen mij (verantwoord) over mijn sportieve grenzen en voel ik me steeds sterker, fitter en.... strakker worden! Het gevarieerde aanbod in oefeningen, het enthousiasme waarmee Koen je begeleidt en de vastgestelde tijdstippen, is dé combinatie die voor mij heel goed werkt." 

Hans

Wie kent het niet ? We zijn allemaal druk, geen tijd voor sport en ontspanning, "kijk in het najaar wel weer"..... Gaat allemaal goed tot dat....

De huisarts je de spiegel voorhoud en je mag kiezen.... Of wél, of niet gaan bewegen met alle mogelijke gevolgen van dien.

Via een kleine omweg kwam ik terecht bij Koen en train daar nu sinds November 2015 twee keer in de week. Voel me beter, fitter ben een paar kilo afgevallen en inmiddels al weer een half jaar gestopt met roken !

Trainingen zijn in overleg flexibel in te plannen, mocht je verhinderd zijn wordt er altijd een oplossing gevonden.

Op de website staat het mooi omschreven : CK Active ‘Getting The Best Out Of You’.

Kan niet anders zeggen : Motiverend, grens verleggend, een diversiteit aan trainingen / oefeningen in een fijne ontspannen sfeer.

Johan Cruijff College

Koen Bakker geeft op het Johan Cruijff College de lessen Fit!vak A en B aan onze studenten op de opleiding tot sport- en bewegingsleider/ trainer-coach. Dit moet voor onze studenten leiden tot een diploma als fitnesstrainer A en B.
Koen is een vakmens, hij heeft veel kennis van zowel de anatomie als de fysiologie wat nodig is om een vakdocent te zijn. De studenten werken graag met hem samen en omschrijven hem als een goede docent en vraagbaak.
De lessen hebben een goede opbouw en Koen ziet ook goed de individuele behoeften per student.

Het JCC is zeer tevreden met Koen Bakker als gastdocent Fitness.

Patricia

Ck Active Koen Bakker is voor mij de uitkomst om weer lenig en energieker te worden. Koen zoekt heel nauwkeurig en professioneel je grenzen op, zodat je je ontwikkelt. Daarbij houdt hij te allen tijde rekening met je wensen qua training en houdt hier ook op alle fronten en veranderende situaties rekening mee. Wel houdt hij met JOU het doel voor ogen wat vooraf besproken is en deze kan tussentijds natuurlijk bijgesteld worden. Je motivatie wordt getriggerd door de snelle successen die geboekt worden, waardoor je ook anders gaat kijken naar jezelf als persoon. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Peter

Ja ik wil sporten, alleen mijn tijd is beperkt. Oplossing: samen met Koen aan de slag om te zorgen dat ik tussen mijn drukke agenda tijd heb om te werken aan mijn conditie en fitheid. 
Professioneel begeleid sporten met een gezellig praatje over werk, privé en andere zaken. Altijd een voldaan gevoel na een training en daadwerkelijk fitter de dag beginnen. 
Bij Koen weet je zeker dat elke training anders is en dat je probeert je grenzen op te zoeken, maar daarnaast kun je rekenen op een professionele ondersteuning bij blessures of andere klachten waardoor een aangepast schema zorgt dat je toch met een voldaan gevoel de ruimte verlaat. Een aanrader voor iedere sporter!

Witlox VCS

Voor Witlox VCS organiseert CK Active sinds enkele jaren 2 golfdagen. Bij hen is de organisatie in goede handen en mede daardoor zijn wij en alle deelnemers erg enthousiast.
Deze sportieve dagen worden afgesloten met een heerlijk diner. Een mooie mengeling van inspanning gevolgd door ontspanning.

SCALA

Mijn zoon javey kwam gisteren helemaal happy thuis. Wat een mooi kledingpakket. Complimenten.

Elvio

Tijdens de winterstop, ben ik samen met Koen gaan trainen. Hij is een zeer gemotiveerde trainer, die je fysieker sterker maakt. Door zijn gerichte training ben ik afgevallen in gewicht maar toegenomen in spiermassa. Dit geeft mij een groot voordeel als profvoetballer bij mijn dagelijkse sportbeoefening. Ik kan iedere topsporter die het maxiamle uit zijn carriere wil halen aanraden om bij Koen te gaan trainen! 

SO De Kornalijn

CK Active heeft voor onze school meegedacht bij het leveren van de nieuwe schoolvoetbaltenues. We zijn er erg blij mee het uiteindelijke resultaat. Wat ons aansprak in de samenwerkiung is de mooie prijs-kwaliteit verhouding waarvoor we de tenues konden aanschaffen. Laten we hopen dat we een hoop leuke sportieve momenten gaan meemaken in deze mooie tenues. 

Namens SO De Kornalijn bedankt

Robin

Koen is een erg goede personal trainer, hij helpt mij nu al iets meer dan een jaar en dat is een hele goede hulp geweest en is nog steeds. Hij helpt je graag en motiveert je ook goed als het even niet gaat. Je hebt een goede steun aan hem en ook de trainingen die hij geeft verschillen heel erg. Dat is ook erg fijn. Dus al met al, top!

Charlotte

Koen is een trainer die motiveert en inspireert. Met zijn variatie in trainingen stelt hij je elke keer weer voor een uitdaging! De trainingen zijn allround opgebouwd, met zowel kracht- als conditionele oefeningen: het is de perfecte mix om sport om te buigen naar "plezier"!

Medinova

“In september heeft Medinova Kliniek Breda weer het jaarlijkse golftoernooi voor verwijzers gehouden op golfbaan Princenbosch. Dankzij de hulp van Koen is ook dit jaar het toernooi weer vlekkeloos verlopen. We hebben veel werk uit handen kunnen geven, waardoor wij ons hebben kunnen focussen op het onderhouden van de contacten met de verwijzers. Erg prettige samenwerking!”

Rabobank

CK Active organiseert ieder jaar op initiatief van Rabobank Amerstreek een sportdag voor basisscholen uit de regio.
Voor circa 3000 leerlingen zijn spellen uitgezet met de thema’s: actie, team en denk.
Samen sporten; dat is het idee voor deze Amerstreek Spelen.

Antea Group

Voor Antea heeft CK Active een sportief bedrijfsuitje georganiseerd: Beacht Event.
Na een rondvaart in het uitzonderlijke natuurgebied de Biesbosch, werden de medewerkers aan het werk gezet: Beach tennis, beachvolleybal, klootschieten, touwtrekken en het spinnenwebspel.
De sportieve dag is afgesloten met een heerlijke BBQ.
Een bijzondere mix van in- en ontspanning.

ROC DE Leijgraaf

Een half jaar geleden hebben jullie bij ons ROC tientallen EVOC-trolleys geleverd. Waarvoor dank. Na een zorgvuldige selectie kwamen we bij jullie terecht. Argumenten voor de keuze van jullie trolley waren:

  • De innovatieve materiaalkeuze
  • De enorm goede kwaliteit
  • De flexibele mogelijkheden met de trolley (rugzak erop, rugzak erin), groot opbergvak wat op maat in te richten is door iedere docent
  • De representativiteit
  • De door jullie beloofde service
  • De gunstige prijsstelling

Onze docenten reizen het hele land door. De trolleys gaan dagelijks de auto in en uit, over parkeerterreinen en door trappenhuizen. Graag wil ik jullie melden dat we tot nu toe nog geen enkele service nodig hebben gehad en iedereen nog lovend is en bovenal trots is op zijn trolley. Leuk om te melden dat mensen met elkaar rugzakken aan het uitruilen zijn (waaronder ikzelf) waardoor een nog gekleurder en levendiger beeld van de trolleys is ontstaan.
Dank je namens de voltallige afdeling.

Mark

Goede training
optimale begeleiding
denkt mee over verbetering van de oefeningen
Staat open voor nieuwe oefeningen van fysiotherapeut

Frater van Gemert

Wij hebben een hele prettige samenwerking ervaren met de professionals van CK Active. Wij maken gebruik van een kleding pakket van het merk:Adidas. Onze hele vaksectie loopt rond in uniform met een opdruk van Frater van Gemert school. Op deze manier zijn we heel duidelijk zichtbaar als gymdocent binnen onze school. Wij krijgen van alle kanten (leerlingen, collegae en buitenstaanders) goede reacties over onze uniforme outfit. Mochten wij in de toekomst iets nodig hebben dan nemen we zeker contact met CK Active op.

Eskadee

Voor ESKADEE (stichting Kinderopvang Drimmelen) verzorgt CK Active professionele scholing die de medewerkers van handvatten voorziet om tijdens de opvang mogelijkheden voor sportlessen te creeren.
De opleiding heeft het kwaliteitskeurmerk ontvangen van Bureau Kwaliteit Kinderopvang.

Michel

Voordat ik aan de opleiding Fitness-trainer A begon was ik werkzaam in een grote sportschool keten. Begin 2013 ben ik daar begonnen in de schoonmaak. Vroeger heb ik daar op vechtsporten gezeten en het leek mij een leuke kans om er weer eens terug te zijn. Al snel begon het gevoel van vroeger terug te komen. Na 3 maanden gaf ik mijn eerste spinningles en begon ik vrijwillig stage te lopen in de fitness. Ook dat beviel allemaal heel goed. Gelukkig heeft mijn werkgever goede connecties met Opleidingen2000 dus de keuze was snel gemaakt. In november 2013 begonnen met de verkorte opleiding Fitvak A van 6 dagen. De lessen van Koen Bakker waren duidelijk en goed te volgen. Het huiswerkbeleid was duidelijk en de feedback was zeer snel. 2 maanden later geslaagd voor de theorie toets.

Snel verder met de praktijktoets.

En wat bleek. Die kon ik zelf ruim een maand eerder doen. In begin februari de opleiding geheel kunnen afsluiten. Praktijk dagen waren gezellig, uitdagend en altijd spannend wanneer je zelf je les mag geven.

Eind conclusie: Uitstekende lessen, super snelle feedback en reactie bij vragen en uitstekende begeleiding door een docent met verstand van zaken. Bedankt Koen!

Angela

Koen is een betrokken trainer die met je meedenkt. Als ik het even niet weet hoe verder dan krijg ik weer handvatten om door te zetten. Hij weet, waar hij over praat en weet mij enorm te motiveren. Ik ben van geen sporter naar zeer actieve sporter gegaan. Inmiddels al 22 kilo kwijt. Natuurlijk moet je het zelf doen maar het is fijn om iemand achter je te hebben staan.

Joop

Ik sport elke week bij CK Active en voel mijn daar goed bij. Onder de deskundigee begeleiding van Koen Bakker werken we met een groep van 55+ aan onze spieren. Doel van de trainingen zijn plezier en fitheid vergrote. Tot op heden lukt ons dit erg goed! Bedankt Koen op naar nog veel mooie jaren sportplezier.  

Joke

Koen is een betrokken personal trainer, die je de stimulans geeft om het uiterste uit jezelf te halen.
Koen is daarbij ook een trainer die er op toeziet dat je niet over de schreef gaat ten opzichten van je Fysieke beperkingen.
Ik sport in een groep met relatief oudere mensen, de begeleiding is persoonlijk en professioneel.
Het is een fijne omgeving om te sporten, met leuke mensen .

Hellen

Ik ben een jaar geleden begonnen met sporten onder begeleiding. Ik ben zeer tevreden met mijn personal trainer Koen Bakker, zijn trainingen zijn gevarieerd en hij weet mij goed te motiveren. Hij maakt een goede combinatie tussen kracht en conditionele oefeningen waardoor je alles goed traint.
Ik vind het een prettige manier van trainen die ik iedereen kan aanraden!

Loes en Rinus

Koen geeft prima begeleiding aan onze groep 55+ . Hij zorgt dat wij fit zijn en een betere conditie opbouwen. De trainingen zijn gevarieerd en goed gedoseerd. Hij let goed op dat we niet over de scheef gaan en we zodoende ook volop plezier en genoegdoening hebben na een uurtje training. Ook als we iets willen toevoegen aan de manier van trainen staat Koen daar altijd voor open. Het doel voor onze groep is vooral in beweging blijven en met plezier sporten. Wij zijn dan ook erg blij met zo'n prima trainer als Koen en hopen de komende jaren nog fanatiek te kunnen trainen in deze gezellige groep. 

Anny

Koen is een betrokken trainer die zeer goed zorgt voor onze beweeggroep. Gezien onze leeftijd en fysieke ongemakken is dat een grote uitdaging. Door zijn vakkennis op het gebied van trainingsleer, inspanningsfysiologie, anatomie, voeding en blessures. Is hij goed in staat te schakelen tussen de oefenstof en onze fysieke mogelijkheden. Koen je verdiend een dikke pluim! 

Angelique en Richard

Eindelijk resultaat (betere conditie en gewichtsverlies) dankzij Koen die als personal trainer en “stok achter de deur” met gevarieerde en op onze persoonlijke wensen afgestemde trainingen ons iedere keer weer weet te motiveren !

Sjoerd

Koen zorgt voor een professionele en verzorgde begeleiding van mijn trainingen. Hij zorgt ervoor dat ik conditioneel en fysiek sterker word voor op de voetbal- en tennisvelden. De trainingen zijn zeer gevarieerd en op elkaar afgestemd. Zeer tevreden met de begeleiding van Koen als personal trainer!

Oosterhout in Beweging

CK Active is met ons op zoek gegaan naar een mooi kledingsvoorstel voor ons team van buurtsportcoaches bij Oosterhout In Beweging. 
Dankzij CK Active lopen wij er nu herkenbaar, sportief en piekfijn bij!

Jaap

Ik kan bij Koen echt mezelf zijn. Onzeker heb ik me geen moment gevoeld.
Conditie en gewichtsverlies waren de doelstellingen. Beide gelukt en naar wens verlopen. Eerlijk gezegd kunnen er wel weer wat lesjes worden ingepland :-)!
CK is een prettige organisatie waarin je wordt gerespecteerd om je plussen en minnen.

Keep on going!

 

Natascha

Trainen met Koen betekent: grenzen op zoeken, lol hebben, soms vloeken, je goed voelen, sterker worden en soms jezelf afvragen: Waarom doe ik dit?! Nou, daarom dus! 

Gorinchem Beweegt

Ck Active heeft op een enthousiaste manier verschillende activiteiten voor Gorinchem Beweegt begeleid. De deelnemers waren erg enthousiast en vonden de persoonlijke en professionele manier van begeleiden erg fijn. 

Naast de activiteiten is CK Active ook betrokken geweest bij onze nieuwe bedrijfs-/sportkleding. Wij zijn erg te spreken over de snelle afhandeling van onze wensen. 

Een samenwerking met CK Active is dan ook een absoluet aanrader!

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug