Get the best out of your family & friends!

Zaterdag 22 juni organiseert CK Active een event voor jou, je familie en vrienden. Neem je partner, één van je vrienden of je kinderen mee en laat ze op een leuke manier kennis maken met CK Active. Een actieve, inspirerende ochtend. En met een primeur…. Koen presenteert zijn eerste boek!  

We vertellen je kort wat over CK Active en welke mogelijkheden er zijn. En daarna kun je actief of informatief aan de slag. De keuze is helemaal aan jou! Meld je vandaag nog aan!

Programma
10.00 uur    Inloop
10.15 uur    Welkom en introductie
10.30 uur    Start workout en workshops
11.45 uur    Boekpresentatie Koen
12.15 uur    Hapje en drankje 

Family & Friends Workout
Wil je kennismaken met de workouts van CK Active? Onze trainers hebben een workout uitgezet in de vorm van een circuit. Te volgen op elk niveau. Van beginner tot gevorderde en voor groot en klein. Deze workout wordt gegeven door enkele trainers van CK Active.

Running Smart 
Beginnen met hardlopen en het risico op blessures verkleinen? Of is hardlopen jouw passie en kamp je makkelijk met blessures en baal je daar van? Dan is een Running Smart Screening door Sandra iets voor jou. Sandra is als hardloopcoach en fysiotherapeut actief bij CK Active. 
Deze ochtend geeft zij een uitleg over deze screening en wat het voor jou kan betekenen. Legt ze uit hoe zij persoonlijke hardloopschema’s en hardloopanalyses maakt en wat het belang van beiden is. En laat zij enkele onderdelen van de Running Smart screening in de praktijk zien.

Leefstijl & Voeding
Naast sport zijn leefstijl & voeding belangrijke factoren bij het behalen van je doelen. Snak je naar meer energie? Wil je van je buikpijn af? Val je niet af? Of wil jij meer uit je sportprestaties halen? Anka vertelt deze ochtend meer over de mogelijkheden die zij biedt. Ook test zij jullie kennis op het gebied van voeding met een inspirerende quiz. Anka is als specialist leefstijl & voeding actief bij CK Active. 

Meld je nu hier aan!

Getting the best out of you! And your family & friends.

Event details

Datum: 22 Juni 2019

Tijd: 10.00 uur - 12.30uur

Organisator: Koen Bakker

Event organisator

Koen Bakker

  Mijn naam is Koen Bakker, personal trainer en eigenaar van CK Active. Als f ..

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug