DNA analyse

Waarom komt de ene persoon snel aan en kan de ander eten wat hij wil? Waarom ontwikkelt de ene persoon gemakkelijk spiermassa en moet de ander dubbel zijn best doen? Het is cliché maar waar: we zijn allemaal anders en hebben unieke en individuele lichaamsprocessen.


Ben jij hard aan het werk om je leefstijl aan te passen, af te vallen of om je sportprestaties te verbeteren? Met een DNA Leefstijl Test ontdek jij wat werkt voor jou, hoe jij doelen kunt bereiken. Je krijg inzicht in de werking van jouw lichaam als het gaat om leefstijl, sport, voeding, etc. Bovendien kunnen wij jou, met deze testresultaten, nog beter begeleiden, je trainings- en voedingsplan specifiek aanpassen. Want deze test geeft ook ons inzicht in processen die we aan de buitenkant niet zien. Zo halen wij samen het beste in jou naar boven en kom jij verder dan je vooraf had kunnen dromen.


Een DNA leefstijl test

In samenwerking met MijnLabTest bieden we deze DNA leefstijl testen aan. Het werkt heel simpel. Kies online een van de vier varianten, van basis tot pro. Je krijgt alle benodigde spullen per post toegestuurd. Thuis neem je een sample af, je hoeft dus niet naar de prikpost toe. Je stuurt het sample in het bijgeleverde retourpakket naar het laboratorium. Zij doen het onderzoek en jij ontvangt vervolgens een goed leesbaar rapport.


Werken met je test

Nadat je het rapport hebt ontvangen kan er een gesprek met een specialist van MijnLabtest plaatsvinden. Deze specialist vertelt meer over het rapport en geeft aan welke vervolgtesten passend kunnen zijn. Dit is geheel vrijblijvend. Met het rapport alleen, kun je samen met ons ook de eerste stappen maken.

 

DNA Kookboek

Bij de aanvraag van je DNA test kun je ook een DNA kookboek bestellen. Altijd handig om enkele recepten te ontvangen die passen bij jouw DNA en goed zijn voor jouw leefstijl.

DNA Basic-Gene

€ 199,00

Een voedingsadvies en -plan gebaseerd op jouw genetische aanleg is 2 tot 3 keer effectiever dan een standaard dieet. De Basic-Gene DNA test combineert de informatie over je genen met een individueel advies. Hiermee kun jij de eerste stappen zetten om je leefstijl aan te passen op een manier die werkt voor jou.

Lees meer

DNA Nutri-Gene

€ 249,00

Inzicht in het verteren van vetten, vitaminebehoefte, je slaapritme of hoe sport en herstel het beste voor je werken? De Nutri-Gene DNA leefstijl test geeft inzicht in 32 verschillende leefstijl gerelateerde aspecten. Je krijgt inzicht in de werking van jouw lichaam en kunt zo stappen zetten bij het aanpassen van je voeding en leefstijl.

Lees meer

DNA Nutri-Gene Plus

€ 325,00

Een leeftstijlonderzoek vergelijkbaar met de Nutri-Gene. Alleen geeft deze inzicht in 47 verschillende aspecten. Je krijgt inzicht in nog meer diverse gebieden van leefstijl en hoe jouw lichaam binnen die gebieden werkt. Wil je resultaten monitoren en zien of de verandering ook het gewenste effect heeft? De Nutri-Gene DNA testen maken het mogelijk om een vervolg te doen met bloedtesten.

Lees meer

DNA Nutri-Gene Pro

€ 375,00

Deze DNA leefstijltest onderzoekt 62 verschillende onderdelen. Je krijgt een goed beeld van jouw aanleg als het gaat om je leefstijl. Met de resultaten krijg je handvatten voor preventie en om je leefstijl te optimaliseren. In jouw persoonlijke resultatenboek geven we je bruikbare tips om je leefstijl en eetpatroon waar nodig aan te passen aan de werking van je genen om zo het beste uit jezelf te halen.

Lees meer

Leer ons nog beter kennen!

Koen Bakker

  Mijn naam is Koen Bakker, personal trainer en eigenaar van CK Active. Als f ..

Jelle Soeters

Iedere dag sport ik zelf een uur, voor mij de beste ontspanning die er is. Dat geldt ook voor l ..

Paul Laming

Mijn naam is Paul Laming. Ik ben als personal trainer en masseur verbonden aan CK Active ..

Mirthe van den Kieboom

Mijn naam is Mirthe van den Kieboom en ik ben als personal trainer verbonden aan CK Active.&nbs ..

Bart Luijkx

Mijn naam is Bart Luijkx en ben als personal trainer werkzaam bij CK Active. Al van jongs af aa ..

Eva Snijders

Mijn naam is Eva Snijders en als personal trainer en masseur verbonden aan CK Active. Ik ben&nb ..

Yordi Martens

Mijn naam is Yordi Martens. Sport is een rode draad in mijn leven. Al vanaf jongs af aan b ..

Danja van der Graft

Mijn naam is Danja van der Graft 22 jaar oud, wonend in Raamsdonksveer en ik studeer aan de opl ..

Sander Brinkman

Mijn passie voor sport en bewegen is groot. Gemotiveerd blijven tijdens het trainen richting ..

Billy de Bruijn

Ik ben Billy de Bruijn. Getrouwd en vader van twee jongens. Vroeger voetbalde ik altijd op hoog ..

Sandra Laros-Hofmans

Mijn naam is Sandra Laros-Hofmans en als fysiotherapeut verbonden aan CK Active. Al ..

Joep de Witte

Een actieve aanpak in het herstel, dat is mijn drive en mijn passie. Van jongs af heeft sport m ..


Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug