Dealer EVOC

Dealer EVOC

Op zoek naar de perfecte paden en de beste sneeuw reizen de oprichter van EVOC al jarenlang de wereld rond. Dit heeft geresulteerd in schitterende foto’s van de meest geweldige plaatsen op de wereld. Tijdens het vele reizen zijn ze er ook achter gekomen dat  het vinden van de juiste apparatuur niet erg eenvoudig is. Er zijn veel aanbieders op het gebied van reisbenodigdheden, maar geen enkele is ontwikkeld vanuit de vraag naar functionaliteit en wensen van de sportieve gebruiker. EVOC is daardoor begonnen met het ontwerpen van dergelijke apparatuur volgens de eigen normen en productie eisen. Dit heeft geresulteerd in kwalitatief hoogstaande en goed ontworpen producten met handige functies.

EVOC  is in een aantal jaren uitgegroeid tot de internationale standaard voor kwaliteit en functionaliteit voor de fanatieke sporter.

EVOC houdt alles zo eenvoudig, functioneel en betrouwbaar mogelijk. CK Active kan zich volledig vinden in de denkwijze en passie waarmee EVOC  werkt. Sinds 2010 is CK Active dan ook trotse dealer van het merk!

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug