Dealer Peak Performance

Peak Performance is het grootste Scandinavische merk als het gaat om indoor- en outdoor sportkleding. De nadruk ligt op functionele kleding die gedragen kan worden tijdens alle sporten.
Of je nu gaat skiën of golfen, of gewoon als je een strandvakantie houdt:
Peak Performance biedt praktische kleding en geschikt schoeisel.

De ontwikkeling van het merk Peak Performance begon in 1986. Het idee was simpel: passende kleding voor verschillende gelegenheden. Wil je de Himalaya beklimmen? Of wil je gewoon een duikvakantie in de Filippijnen? Bij Peak Performance zal je altijd de juiste kleding voor de juiste gelegenheid vinden. Door de jaren heen is Peak Performance geperfectioneerd en daarbij nu een van de meest bekende merken op het gebied van outdoor kleding. De criteria waar de kleren aan moeten voldoen zijn eenvoud, functionaliteit, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Neem zelf een kijkje bij Peak Performance en ontdek hoe eenvoud en gemak kleding tot een waar genot gemaakt hebben. Sinds 2009 is CK Active officieel dealer van het merk Peak Performance. Daar sport onze passie is begeleiden wij mensen bij de zoektocht naar de beste materialen. Het ruime assortiment zorgt dat Peak Performance altijd een passend aanbod kan bieden.

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug