Personal Training

Bij het realiseren van een sportieve doelstelling kan CK Active verschillende vormen van begeleiding aanbieden. Als sporters weten wij hoe belangrijk goede persoonlijke begeleiding is, en gaan wij ervoor zorgen dat je de balans in het leven terugvindt. Om dit te bereiken is het belangrijk om voldoende te bewegen, maar ook op gezonde voeding te letten. Daarnaast staan bij ons plezier en vertrouwen voorop, zodat wij iedereen optimaal kunnen begeleiden naar hun doelstelling.

Tijdens personal training sta je onder begeleiding van een ervaren trainer die jou helpt om je persoonlijke doelstelling te behalen. Deze trainingen kunnen 1 op 1 gegeven worden, maar ook tot maximaal een groep van 4 personen. De trainer staat ook buiten de trainingen voor u klaar om advies en tips te geven. Zodat ook naast de trainingsmomenten aan de doelstelling gewerkt kan worden.

CK Active is in regio Breda de specialist om een gezonde levensstijl op te bouwen. De trainingsstudio bevindt zich in Oosterhout en is goed bereikbaar vanaf de snelwegen A27 en A59. De studio is alleen toegankelijk voor de leden om een vertrouwde omgeving te kunnen garanderen. CK Active begeleidt u met op maat gemaakte trainingsschema’s, en maakt gebruik van gespecialiseerde apparatuur. Kies voor de kennis, passie ne ervaring van CK Active personal trainers en u bent verzekert van een goede kwaliteit

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug