Gratis Healthcheck Op Locatie MAde of Dongen

Together, we get the best out of you.

Verantwoord, afwisselend en uitdagend sporten in een private gym, onder begeleiding van jouw eigen personal trainer. Dat is dé meest effectieve trainingsmethode die er is. De persoonlijke aandacht, de juiste oefeningen, een gebalanceerde combinatie tussen kracht & cardio én een aansluitend voeding & lifestyle advies zorgen voor een resultaat waar je trots op kunt zijn. Bij CK Active ga jij, onder begeleiding van een personal trainer, aan de slag om jouw doelstellingen te behalen. Samen met ons team van specialisten haal jij het beste in jezelf naar boven.

CK Active

Resultaatgericht

Persoonlijk

Afwisselend

Uitdagend

Bij CK Active begeleiden we jou met persoonlijke aandacht, een op maat trainings- en voedingsplan, enthousiasme en plezier. Want sporten is ook fun! Jouw sportniveau? Dat maakt niet uit. Personal training is voor iedereen toegankelijk.

Personal training

Bij CK Active train je verantwoord en afwisselend, waarbij een gezonde dosis uitdaging niet uit de weg wordt gegaan. Samen met een ervaren en gecertificeerde personal trainer stoom jij je klaar om jouw sportieve dromen waar te maken.

Revalidatie

Sporten staat altijd in balans met een gezonde, fitte en vitale leefstijl. Bij CK Active geloven we erin dat we alleen samen het beste uit jou naar voren kunnen halen. Van fysiotherapie tot accupunctuur, Oncologie en hersteltrainingen. Onze specialisten en voeding- en leefstijlcoaches zorgen ervoor dat jij  fit aan de slag kan!

Bedrijfsfit

Ook voor jouw bedrijf kunnen we bij CK Active iets betekenen! Van personal training voor ondernemers tot training op locatie en motivational coaching. You name it, we’ll fix it! Als vitaliteitspartner zet CK Active zich in om jouw organisatie vitaler te maken. Meer weten over de mogelijkheden voor bedrijven? Bekijk de business pagina of neem contact met ons op!

over ons

CK Active is dé personal gym die jou kan helpen om jouw fysieke doelen te behalen. Bij ons train je verantwoord en afwisselend, waarbij een gezonde dosis uitdaging niet uit de weg wordt gegaan. 

contact

Together, we get
the best out of you