Reserveer jouw exemplaar van 'GOED voor je LIJF'!

MEGA trots en natuurlijk super gaaf! Koen presenteerde zaterdag 22 juni zijn eerste boek: ‘GOED voor je LIJF’, het complete beweeg- en voedingsboek voor iedereen.

 

BESTEL jouw exemplaar van 'GOED voor je LIJF' VOOR €29,95*.

 

Introductie GOED voor je LIJF
Steeds meer mensen gooien het roer om en kiezen bewust voor een fitte leefstijl. Ze maken gezonde keuzes op het gebied van eten en houden hun lichaam in conditie door te bewegen, een gouden combinatie. Wanneer ook jij goed wilt zijn voor je lijf, helpt dit boek je bij het maken van de juiste keuzes. Om het beste uit jezelf te halen. 

Dit boek is een initiatief van CK Active en is zorgvuldig samengesteld door medical personal trainers, inspanningsfysiologen en voedingsdeskundigen. In dit boek leer je de basisprincipes, krijgt je veel informatie over het menselijk lichaam en over voeding. Je ontdekt welke vormen van training er zijn en hoe je het beste kunt trainen. Ook als je rekening moet houden met speciale omstandigheden.

In welk stadium van de reis naar je meest fitte zelf jij je ook bevindt, dit boek voorziet jou van praktische informatie. Met de adviezen, schema’s, oefeningen en gezonde recepten in dit boek kun je direct aan de slag. En natuurlijk staan wij persoonlijk voor je klaar als jij nog meer uit jezelf wilt halen.

 

BESTEL HIER jouw exemplaar van 'GOED voor je LIJF' voor €29,95*.

*Let op, de prijs is exclusief eventuele verzendkosten

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug