Winnaar Gold Award - Dutch Fitness Awards

De beste Fitnessclub van de gemeente Drimmelen en ook nog eens met een beoordeling van een 9+. Daar zijn we echt mega trots op! 

 

Bedankt!
Zonder onze sporters en trainers was dit niet mogelijk geweest. Dus iedereen bedankt voor het sporten, het stemmen, jullie inzet en enthousiasme. Deze Gold Award is van ons allemaal! En om dat te vieren, hebben wij een leuke actie voor jullie! Houd onze berichten op onze online kanelen in de gaten, binnenkort meer. 

 

Nieuwe doelen
2019 is bijna op zijn einde en we kijken terug op een geweldig leuk jaar. En wat zijn we trots op al onze sporters. Er zijn flink wat doelen gesneuveld! Nu 2020 bijna voor de deur staat, kijken we ook vooruit. Ook wij zijn druk met de voorbereiding. Wat willen we in het nieuwe jaar bereiken? En wat gaan doen met en voor onze sporters zodat CK Active ook in het nieuwe jaar een 9+ waardering krijgt. 

 

Crush your goals
Kijk jij ook vooruit? Heb jij ook persoonlijke doelen voor 2020? Wij helpen je graag deze doelen te bereiken. Want dat is waar wij iedere dag voor op staan, het beste uit jou naar boven halen! 

 

Wil jij ook het beste in jezelf naar boven halen? Fit, sterk en vol energie zijn? Neem contact op met ons en kom vrijblijvend kennis maken!

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug