Word winterfit!

Ben jij al winterfit? Kun jij ook niet wachten totdat je weer mag genieten van (hopelijk) zon, verse sneeuw en prachtige pistes... Of wil je gewoon heel graag de winter lekker fit door. Speciaal voor jou hebben wij een winterfit programma. Een trainingsschema om je fysiek voor te bereiden op je wintersportvakantie of om die winter gewoon wat leuker te maken. Eén ding is zeker… tijdens de koude dagen krijg je het lekker warm van dit trainingsschema met squats, lunges, crunches en nog veel meer leuke oefeningen!


Ga voorbereid op wintersport
Jezelf fysiek voorbereiden op je wintersport vermindert de kans op blessures, zorgt ervoor dat je minder gevoelig voor spierpijn bent en je staat een stuk zekerder op de piste. Drie voordelen die de moeite van een goede voorbereiding waard zijn.


Heb je eerder een (wintersport)blessure gehad of wil je net wat extra voorbereiding voor je de piste op gaat? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We begeleiden je graag bij je voorbereiding zodat jij optimaal kunt genieten van je winterse vakantie!

 

Leuke variatie voor de winter
Natuurlijk kun je deze training ook doen wanneer je niet op wintersport gaat. In deze workout is er extra aandacht voor je benen en je core. Dus wil jij daar wat meer focus op leggen, dan is deze training daar geschikt voor! 

Het winter- & skifit trainingsschema vind je hier

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug