Bart Luijkx

Mijn naam is Bart Luijkx en ben actief als personal trainer bij CK Active. Ik ben altijd al fanatiek bezig geweest met sport. Vanaf mijn 6e tot mijn 15e heb ik gevoetbald bij sv Terheijden, in die tussentijd heb ik ook 2 jaar aan judo gedaan. Toen ik 15 was ben ik lid geworden van een sportschool, ik heb dit nog een jaar gecombineerd met voetbal. In dit jaar heb ik mijn passie voor fitness/gezondheid ontdekt. Uiteindelijk ben ik gestopt met voetballen om mij volledig te kunnen richten op fitness en hardlopen. De passie die ik hiervoor heb breng ik graag over op anderen!

 

In 2016 ben ik gestart op de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven, ik zit in jaar 4 en ben bezig met afstuderen. Ik vind het belangrijk dat ik mij blijf ontwikkelen en mijn kennis blijf verbreden op het gebied van inspanningsfysiologie, trainingsleer en voedingsleer. Buiten mijn studie om ben ik werkzaam als personal trainer en bootcamptrainer.

Tijdens mijn trainingen en interventies focus ik mij altijd op duurzame verbeteringen. Ik probeer mijn klanten zowel in de sportruimte als hierbuiten te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Met mijn kennis en ervaring probeer ik in te spelen op jouw sterke en zwakke punten, aan de hand hiervan pas ik mijn trainingen/coaching aan. Op deze manier kunnen wij samen jou levensstijl veranderen!

CK Active your private gym

Trainer: Bart Luijkx

Ervaring: Personal Trainer

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug