Laura Schellekens


Mijn naam is Laura Schellekens en ben als personal trainer verbonden aan CK Active. Ik ben altijd al fanatiek bezig geweest met sporten. Vanaf mijn 6e tot 12 heb ik gedanst. Na deze periode wilde ik iets anders gaan doen en heb ik  8 jaar gevoetbald in het dames team van OVV in Oosteind. Sinds 4 jaar combineer ik het voetballen met fitnessen en heb toen mijn passie voor fitness ontdekt. Sinds dit seizoen ben ik gestopt met voetbal om me zo volledig te kunnen concentreren op de fitness en de daarbijbehorende opleidingen.
 

In 2012 ben ik begonnen aan mijn Horeca ondernemers opleiding, deze heb ik in 2015 succesvol afgerond. Voordat ik aan deze opleiding begon sporten ik al veel, ik heb er toen niet aan gedacht om van mijn hobby mijn werk te maken. Tijdens de opleiding ben ik erachter gekomen dat de horeca toch niet helemaal is wat ik wilde. Na deze opleiding ben ik me gaan omscholen en heb ik de volgende opleidingen gevolgd: Fitvak A, Fitvak B-personal training. Ik heb nu enkele jaren ervaring in de fitnessbranche als fitnessinstructeur, sportadviseur en als personaltrainer. Ik ben blij dat ik me heb omgeschoold en nu doe waar mijn passie ligt. Ik houd er van om met mensen om te gaan. Ik wil ze inspireren, motiveren en op een professionelen en verantwoorde manier helpen met het veranderen van hun levensstijl en het behalen van vooraf gestelde doelenm. 


Bij CK Active richt ik me op de persoonlijke begeleiding van klanten. In de professionele trainingszaal kan ik mijn kennis ten volle benutten om jou te helpen bij het behalen van je doelen.
 

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@ckactive.nl 

CK Active your private gym

Trainer: Laura Schellekens

Ervaring: Personal Trainer

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug