Yordi Martens

Mijn naam is Yordi Martens. Sport is een rode draad in mijn leven. Al vanaf jongs af aan ben ik  op niveau actief in de sport uiteenlopend van de kartbaan en turnhal tot aan de ijsbaan in Breda. Het spreekt dan ook vanzelf dat ik mijn opleiding genoten heb in de sportbranche.

Zowel het CIOS als Sport fontys hogeschool heb ik beide weten te doorlopen. Gedurende mijn studie ben ik er achter gekomen dat het werken met mensen onderdeel is van mijn passie in sport. Mensen met een missie, een doel, een behoefte of een wens en dat ik, als personal trainer, daar een belangrijke rol ik kan spelen is datgene wat mij gelukkig maakt.

Bij CK Active wil ik dan ook mensen helpen, ondersteunen en begeleiden tijdens het proces richting het resultaat. Door te werken met de juiste trainingsopbouw en veel plezier is ligt het behalen van jouw doelstellingen in handbereik.

Ben jij er klaar voor om samen met mij jouw doelstelling te behalen, maak dan nu een afspraak. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@ckactive.nl 

CK Active your private gym

Trainer: Yordi Martens

Ervaring: Personal Trainer

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug