Anne Mieke Don

Wil je je vitaliteit en wellbeing op het werk verbeteren? Of wil je weten hoe je als leidinggevende dit met je team doet? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Mijn naam is Anne Mieke Don. Ik ben een bedrijfskundige met kennis op het gebied van Arbeid, gezondheid en organisatie. Je kunt me inzetten om een goede balans te vinden tussen mens, arbeid en organisatie. Al jaren begeleid ik organisaties, teams, leidinggevenden en individuen. Ik help ze om in het werk mogelijkheden te creëren om actief met vitaliteit en wellbeing aan de slag te gaan.

In het werk worden hoge eisen gesteld aan alle medewerkers. Er moet veel gedaan worden in een zo kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk kosten. De kunst is om dit te doen onder zulke omstandigheden dat iedereen er wel bij vaart. Dit betekent aandacht voor het goede gesprek aangaan met elkaar, aandacht voor het omgaan met stress en veranderingen, aandacht voor veerkracht en voor focus. Ook moet er aandacht zijn voor vitaliteit en wellbeing in brede zin. Dat betekent aandacht voor je fysiek, onderlinge relaties, mentale gesteldheid en zingeving.

Je kunt mij inschakelen als je op het bovenstaande graag een stap verder wilt zetten. Dit kan een workshop zijn, maar ook coaching of advisering.

Neem gerust contact met me op: 06-10474265

CK Active your private gym

Trainer: Anne Mieke Don

Ervaring: Gezondheidsbedrijfskundige

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug