Billy de Bruijn

Ik ben Billy de Bruijn. Getrouwd en vader van twee jongens. Vroeger voetbalde ik altijd op hoog amateurniveau. Nu voetballen mijn jongens en loop ik hard. Ik ben een echte family man en onderneem graag veel met mijn gezin, zoals reizen. En op zijn tijd een hapje en drankje doen met familie en vrienden, daar mogen ze me altijd voor bellen. Want ik ben van mening dat als je de juiste balans weet te vinden, je ook echt kunt genieten zonder dat je jezelf iets hoeft te ontzeggen. 

 

Mijn passie is mijn beroep
Via een bijzondere weg, op mijn manier en met de welbekende ups en downs heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt. Dat maakt mij trots! Gestart in de sport en vervolgens omgeschoold voor gehandicaptenzorg. En nu combineer ik al mijn ervaring en kennis als personal trainer. Hiervoor heb ik sinds 2017 extra opleiding voor gevolgd:

  • Fitness Trainer A
  • Personal Trainer
  • Kracht Trainer 1 KNGF
  • Conditiehersteltrainer volgens de Rehaboom
  • Functional Trainer

 

Mijn passie ligt in het helpen van mensen. In de gehandicaptenzorg begeleidde ik mensen met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Zij leerden mij dat iedereen anders en uniek is. En zijn of haar eigen aanpak nodig heeft, op sociaal vlak maar ook sportief gezien. Vanuit die gedachte kijk ik altijd naar mogelijkheden.

Het menselijk lichaam vind ik dan ook heel intrigerend, ik wil daar zoveel mogelijk over weten. Zowel van de body als de mind. Wat doen bepaalde prikkels met je lichaam? Welke invloed heeft bijvoorbeeld voeding op je gemoedstoestand en gedrag? Kun je wel volle bak sporten als je mentaal nog niet lekker in je vel zit of oververmoeid bent? 

 

Luister naar je lichaam
Leren luisteren naar je lichaam is erg belangrijk. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig dat kan zijn. Mijn klanten help ik daarbij. En wanneer nodig wijken we af van het geijkte pad, altijd zoekend naar een passende oplossing wat zorgt voor het gewenste resultaat. Soms moet je wat kleine stappen terug doen om uiteindelijk weer een stap voorwaarts te kunnen doen. 

 

Bij CK Active werk ik samen met personal trainers en specialisten. Allemaal hebben we onze passie en specialiteit. We bundelen onze krachten zodat we jou kunnen helpen en begeleiden bij het bereiken van je doelen. Op een unieke en persoonlijk passende manier.  

 

Wil jij plezier hebben in sport en bewegen? Leren luisteren naar jezelf, naar jouw lichaam? Kom een keer kennismaken en ontdek hoe wij jou kunnen helpen het beste in jezelf naar boven te halen. Samen bereik je meer!

CK Active your private gym

Trainer: Billy de Bruijn

Ervaring: Personal Trainer

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug