Billy de Bruijn

Mijn naam is Billy de Bruijn, personal trainer bij CK Active. Als fanatiek sporter ben ik blij dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. Al van jongs af aan ben ik erg actief op sportgebied. Voetbal, hardlopen, fitness en tennis vormen slechts een beknopt overzicht van de sporten die ik heb beoefend. Tot 2008 lag de focus vooral op het voetballen bij o.a. TSC, V.V. Dongen en de Brabantse jeugdselectie.

Na het behalen van mijn atheneumdiploma was het voor mij een logische keuze om een sportopleiding te gaan volgen. Mijn keuze viel op de opleiding Sport, Economie & Communicatie in Tilburg(SPECO). Tijdens mijn studietijd heb ik enkele jaren bij Adidas gewerkt, waar ik organisatorische vaardigheden heb ontwikkeld die nu goed van pas komen. Ook heb ik diverse sportorganisaties van binnenuit leren kennen, wat heel zinvol is geweest.

Na mijn studie ben ik via een omweg in de zorg terechtgekomen. In de zorg zijn 1-op-1 begeleiding, geduld, oprechte aandacht en maatwerk erg belangrijk. Dat bleek goed bij mij te passen, maar ik miste de sport. Vandaar mijn besluit in 2017 om te starten als personal trainer. In deze periode heb ik diverse opleidingen binnen de fitnessbranche gevold:

  • Fitness Trainer A
  • Personal Trainer
  • Kracht Trainer 1 KNGF
  • Conditiehersteltrainer volgens de Rehaboom
  • Functional Trainer

Als personal trainer komt voor mij alles samen op één plek. Ook nu begeleid ik mensen met geduld en aandacht om hun persoonlijke doelen te bereiken, alleen dan op sportief gebied hetgeen ik me het liefst mee bezighoudt. 

Uit ervaring weet ik dat toewerken naar persoonlijke doelen wat oplevert! Inmiddels heb ik twee marathons uitgelopen en de London Marathon is mijn nieuwe uitdaging.

Met de juiste trainingsopbouw en begeleiding kun je veel meer dan je denkt! Benieuwd naar onze mogelijkheden? boek dan een gratis proefles via info@ckactive.nl

Diploma’s 

 

•         Fitnesstrainer A

•         Personal Trainer

*         Krachttrainer 1

•         Conditie Herstel Trainer volgens de Rehaboom

•         Functional Trainer

CK Active your private gym

Trainer: Billy de Bruijn

Ervaring: Personal Trainer

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug