Bram de Kort

Sport is altijd een grote passie voor mij geweest. Je zelf uitdagen, verbeteren en vervolgens weer uitdagen. Die cyclus vind ik het mooiste wat er is. Ik beoefende veel sporten voornamelijk voetbal, judo, skiën atletiek en basketbal. Maar toen ik 15 was ontdekte ik mijn grote sportliefde de wielersport.

In het begin deed ik vooral mountainbiken, maar al snel ging ik met de racefiets op pad. Mijn eerste ervaringen waren met vallen en opstaan (letterlijk). Ik had totaal niet de lichaamsbouw van een wielrenner en ik merkte dat mijn leeftijdsgenoten al verder waren op vrijwel ieder vlak. Toen ik in de 3e wedstrijd mijn hand brak twijfelde ik om terug te gaan voetballen, maar ik was vastberaden. Deze uitdaging moet ik aangaan.

Wielerploegen waarvoor ik gereden heb zijn WV De Jonge Renner (club), Jo Piels (conti) en Metec (conti). Sportieve hoogtepunten: 5x winst in nationale klassiekers, 3x Nederlands kampioen ploegentijdrit en deelname aan het WK ploegentijdrit. Op dit moment rij ik weer voor WV De Jonge Renner als koers-kapitein van de Elite/beloften. In jacht op meer sportieve hoogtepunten.

In mij studietijd heb ik eerst de HBO commerciële economie afgerond. Daarna heb ik de 2e graads docentenopleiding bedrijfseconomie behaald. Dit is ontstaan door mij liefde voor cijfertjes, het werken met mensen en het overbrengen van kennis. Als docent sta ik 3 dagen voor de klas als rekendocent bij Curio MBO Breda.

Bij CK active ga ik nu beginnen aan een nieuwe uitdaging. Als personal trainer met als absolute specialisatie de fietssport. Met mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan op het gebied van gericht trainen, inspanningstesten en fietspositionering help ik jou graag verder. Samen starten we jouw cyclus: uitdagen, verbeteren en weer uitdagen.

Voor vragen of het maken van afspraken kunt u mailen naar info@ckactive.nl

CK Active your private gym

Trainer: Bram de Kort

Ervaring: Personal Training & Bike fit

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug