Danja van der Graft

Mijn naam is Danja van der Graft 22 jaar oud, wonend in Raamsdonksveer en ik studeer aan de opleiding voeding en diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Ik ben afgestudeerd aan de sportacademie in Utrecht (met als profiel; sport bewegen en gezondheid). Naast deze opleiding heb ik een aantal cursussen gevolgd en heb ik mijn papieren gehaald voor o.a. fitnesstrainer A en B, gewichtsconsulente, beweegkuurinstructeur en bewegingsdeskundige seniorensport. Nu werk ik naast mijn studie als personal trainster. Momenteel studeer ik voeding en diëtetiek. Ik heb hier altijd al veel interesse in gehad en vind het dus ook super leuk om mijzelf hier (d.m.v. mijn studie) meer in te verdiepen. Ook ben ik een echte sportliefhebber, van kleins af aan sport ik al veel. Zo heb ik jaren gedanst en gejudood. Ook mijn ouders zijn fanatieke sporters en sportliefhebbers, bij ons thuis staat er altijd wel sport op, van voetbal tot schaatsen en wielrennen. Zo gek is het dus niet dat ik hier uiteindelijk iets mee ben gaan doen. Na een zware nek en elleboog blessure ben ik via mijn fysiotherapeut in aanraking gekomen met fitness en sindsdien ben ik het altijd blijven doen. 

Ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken en dat vind ik fantastisch. Ik vind het belangrijk dat ik mijzelf te blijven ontwikkelen, verbreden en vooral blijf uitdagen om meer kennis en ervaring op te doen.

Naast dat sporten goed is voor onze gezondheid vind ik het ook belangrijk dat het leuk/fijn moet zijn. Een goede band met mijn klant vind ik dan ook erg belangrijk.

CK Active your private gym

Trainer: Danja van der Graft

Ervaring: Personal Trainer

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug