Eva Snijders

Mijn naam is Eva Snijders en als personal trainer en masseur verbonden aan CK Active. Ik ben afkomstig uit Slowakije en sinds enkele jaren woonachtig in Nederland.

In Slowakije heb ik de 4-jarige middelbare opleiding verpleegkunde succesvol afgerond en later volgde ik een opleiding tot masseur klassieke- en sportmassage. Als sportmasseuse was ik bijna twee jaar werkzaam voor de regionale voetbalvereniging. Vanaf mijn vierde tot mijn vijftiende jaar maakte ik deel uit van het professionele jeugd- biatlonteam en het zwemteam. Gedurende de wintermaanden was ik regelmatig te vinden op de skipistes en de ijsbaan. Tijdens mijn middelbare opleiding was ik actief met volleybal en fitness. 

Eenmaal in Nederland is mijn liefde en passie voor sport verder gegroeid en daarom heb ik  een aantal opleidingen en cursussen op sportgebied gevolgd, zoals Fitnesstrainer A, Sportbegeleiding tijdens de zwangerschap, Spinning instructeur, Voedingsconsulente en Health Software Manager.  Zelf ben ik actief met fitness, skeeleren en langlaufen op lange afstanden. In 2007 heb ik de halve finale gehaald van de UFC (Ultimate Fitness Challenge).

Naar het afronden van de opleidingen, heb ik vijf jaar als een fitnessinstructrice en personal trainster  in een sport- en- testcentrum  gewerkt. Afgelopen 12 jaar ben ik onder andere werkzaam als freelance  sportmasseuse, personal trainster en voedingsconsulente voor particuliere cliënten en  een aantal sportcentra in de regio en zo is de samenwerking ontstaan met CK Active.

CK Active your private gym

Trainer: Eva Snijders

Ervaring: Personal trainer & masseur

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug