Gianni Agaatsz


Mijn naam is Gianni Agaatsz, en als personal trainer verbonden aan CK Active. Ik ben al van jongs af aan bezig met sport. Van mijn 4de tot 12de levensjaar heb ik op hoog niveau Taekwondo beoefend, ik ben meermaals Nederlands kampioen geweest en als kers op de taart heb ik een Europese titel op mijn naam kunnen schrijven. Naast Taekwondo hield ik me ook bezig met voetbal. Uiteindelijk moest ik een keuze maken tussen Taekwondo en voetbal. Ik heb toen gekozen voor het voetbal en ben in de jeugdopleiding van Willem II terecht gekomen. Daar heb ik van mijn 12de tot 17de gespeeld. Het voetbalwereldje is echter niet mijn wereldje en ben me vanaf mijn 17de dan ook fanatiek gaan richten op fitness, kickboksen en zelfverdediging.
 

Tussen alhet sporten door heb ik mijn HBO Communication, Media en Design studie afgerond en ben gaan werken bij Calucci Mannenmode als website coördinator. Mijn passie lag bij de sport en heb toen besloten om hierin verder te gaan.
 

Sinds januari 2015 ben ik een onderneming gestart namelijk, Stay Fit With Monty. Vernoemd naar mijn vader die met zijn 64 jaar nog steeds erg actief is in de sportwereld. Naast het geven van Personal Training ben ik gespecialiseerd in het geven van Bootcamp workouts. Mijn kennis en ervaring gebruik ik voor het verzorgen van gespecialiseerde trainingen in vechtsport, zelfverdediging en voetbal. 

Mijn connectie met CK Active is dat ik gebruik maak van de fantastische ruimte van CK Active. Daarnaast straalt CK Active kwaliteit en professionaliteit uit, waar ik mezelf graag bij aansluit.
 

Voor vragen of het maken van afspraken kunt u mailen naar info@ckactive.nl

CK Active your private gym

Trainer: Gianni Agaatsz

Ervaring: Personal Trainer

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug