Jaap Verhagen

Veronon.nl levert maatwerk op het gebied van sport, bewegen, (gezondheid) coaching en onderwijs. De samenwerking met CK Active richt zich op de pijlers gezondheid coaching en sport.

Wie ben ik
Een energieke, vrolijke, spontane, enthousiaste man van 48 jaar, die midden in het leven staat. Als jonge jongen was sporten het belangrijkste in mijn leven. Vanaf mijn 16e kwam daar training en coaching van mini basketballers bij. Dat vind ik zo geweldig, dat ik besloot er mijn beroep van te maken. Coachen in sport en bewegingsonderwijs werd coachen met de inzet van bewegen als middel. Dat is waar ik elke dag mijn bed voor uitkom. Bewegen brengt je verder.

Gezondheid Coaching
Heeft u behoefte aan een coach in uw werksituatie of persoonlijke leven? Waarschijnlijk kan ik u helpen. Mijn aanpak is praktisch van aard en gebaseerd op verschillende technieken en methodes.
Een daarvan is NLP, ofwel Neuro Linguïstisch Programmeren. NLP bestudeert hoe we denken, voelen en ons gedragen. Mensen hebben zich bijvoorbeeld depressief, faalangstig of neurotisch gedrag aangeleerd. En gedrag is te veranderen. Bij het veranderen van gedrag kan ik je helpen. Ook verandering van gedrag van teams en organisaties kan ik begeleiden. Daarbij zet ik bewegen als middel in om gedragsveranderingen te realiseren. Letterlijk ‘in beweging’ komen. We gaan samen op zoek naar een vorm van bewegen die helpend is om gedragsverandering te realiseren. In een omgeving, die jou of je team of organisatie past. Heb je interesse of wil je meer informatie kijk dan eens op de pagina coaching van mijn website.

Sport
Hebt u interesse in een workshop of training op het gebied van sport of samenwerking, dan ben ik u graag van dienst. Nieuwe(re) inzichten op het gebied van motorisch leren, begeleiding van trainers, gesprekstechnieken en coachen op de relatie zijn voorbeelden van scholingen waarbij bewegen wordt ingezet om organisaties en de mensen binnen organisaties te scholen.
Op de  pagina sport kunt u hier meer over lezen.

Interesse gewekt? 
Dan kom ik graag in contact via 06-55233382 of jaapverhagen@me.com

CK Active your private gym

Trainer: Jaap Verhagen

Ervaring: Online specialist

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug