Jean Pierre van Dongen

Van jongs af aan is mijn passie wielrennen. Van het fietsen zelf tot het bouwen ervan. Het is niet gek dat ik alles van wielrenfietsen weet. Ook hoe een renner het beste op zijn fiets kan zitten voor een top resultaat. Ik ben Jean-Pierre van Dongen. Sinds het najaar van 2020 als wielrenspecialist aan CK Active verbonden.

 

Van mijn passie maakte ik al snel mijn beroep. En ik heb het geluk dat ik daar nog steeds mee bezig ben. Als mecanicien ben ik werkzaam bij een world tour team, NTT Pro Cycling. Dit houdt in dat ik binnen deze organisatie medeverantwoordelijk ben voor alles wat er met de fietsen van de renners gebeurd, van opbouw tot onderhoud. Daarnaast ben ik betrokken bij wedstrijden, trainingen, bikefits en overleg ik met renners over wat ze wel en niet willen met hun fiets. Met deze ploeg ben ik ongeveer 100/ 120 dagen onderweg om ook ter plaatse het werk aan de racefietsen te doen. De afgelopen jaren mocht ik als mecanicien mee naar onder andere de Tour de France, de Giro (Ronde van Italie), de Vuelta (Ronde van Spanje) en alle voorjaarklassiekers. 

 

Ben jij een professionele amateur wielrenner? Wil jij weten of je goed op je fiets zit of hoe je nog meer resultaat uit jouw wielrentrainingen kunt halen? Maak een afspraak met mij of één van de andere wielrenspecialisten. Wij geven je graag tips, advies en training om jouw wielrenkwaliteiten naar het volgende niveau te brengen.

CK Active your private gym

Trainer: Jean Pierre van Dongen

Ervaring: Bike fit

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug