Jelle Soeters


Mijn naam is Jelle Soeters, en als personal trainer verbonden aan CK Active.  Sporten is voor mij altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven. Ik ben op 5 jarige leeftijd begonnen met voetballen bij vv SCO. Op mijn 14de heb ik de overstap gemaakt naar vv TSC waar ik met alle plezier nog 3 jaar heb gevoetbald. Toen ik wegens een revalidatieproces voor het eerst een fitnesscentrum binnen kwam, ontdekte ik dat fitness mij erg aansprak. Dit ben ik destijds gaan combineren met voetbal. Na 1 jaar dit gecombineerd te hebben, ben ik mij volledig gaan focussen op fitness. Het is een passie geworden die ik met het meest oprechte enthousiasme overdraag aan iedereen die mijn pad kruist. Ik geloof dat je met functionele bewegingen en een goed eetpatroon de beste en meest duurzame resultaten kunt behalen. Naast het fitnessen dat ik drie keer per week doe, boks ik (2x per week) en loop ik (1x per week) om zo allround fit te blijven.

Naast ahet sporten vind ik het erg belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en mijn kennis te blijven verbreden op het gebied van trainingsleer, fysiologie, voedingsleer en alle andere aspecten die met sporten te maken hebben. Vanaf 2014 ben ik bezig met de HBO studie Sportkunde Wellness waar ik wordt opgeleid tot bewegingsdeskundige. Ik zit in het 3e leerjaar en volg op het moment de minor 'Voeding'. Naast mijn studie ben ik werkzaam als personal trainer, fitness instructeur, bootcamptrainer en verzorg ik groepslessen in fitnesscentra.
 

Bij CK Active focus ik me op personal training. Wat mij opvalt is dat veel mensen hun fitnessdoelen helaas niet halen. Als personal trainer kan ik met mijn professionele begeleiding en persoonlijke aandacht uw doel wel laten behalen. Met mijn kennis en ervaring weet ik goed in te spelen op de verschillende doelen om zo samen het gewenste resultaat te behalen.
 

Voor vragen of het maken van afspraken kunt u mailen naar info@ckactive.nl

CK Active your private gym

Trainer: Jelle Soeters

Ervaring: Personal Trainer

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug