Jelle Soeters

Iedere dag sport ik zelf een uur, voor mij de beste ontspanning die er is. Dat geldt ook voor leuke dingen ondernemen met familie en vrienden en uit eten gaan! Ook als je wil afvallen of fit wil worden, is dit met een juiste balans zeker mogelijk. Ik ben Jelle, 26 jaar en woon in Breda.

 

Mijn grootste passie is en blijft sport. Tot mijn 16de voetbalde ik fanatiek, daarna kwamen fitness, krachttraining en boksen op mijn pad. Vanuit de fitness is mijn interesse voor het menselijk lichaam en gezondheid gegroeid. Trots ben ik op waar ik nu sta: van mijn passie mijn beroep gemaakt, iedere dag mag ik leuke mensen trainen en helpen bij het bereiken van hun doelen. In 2019 rondde ik mijn HBO-studie Sportkunde af waarin ik opgeleid ben tot bewegingsdeskundige.

 

Dagelijks krijg ik energie van de mensen die ik help bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl, een gezondere versie van zichzelf. Daarbij merk ik dat mindset enorm belangrijk is bij het behalen van hun doelen. Zowel binnen als buiten de sportschool. Daarom coach, inspireer en begeleid ik mijn klanten naast de personal training ook in het dagelijks leven. Om een balans te vinden in een levensstijl die past bij hen persoonlijk. Waarbij je geniet van het leven op een manier die ook gezond is voor je lichaam en geest.

 

Door de studies die ik volgde, mijn eigen kennis en groei en de liefde voor het vak fitness, heb ik mijn specialiteiten ontwikkeld. Wil jij meer aan krachttraining doen, jouw lichaam vormen (body shapen) gecombineerd met afvallen? Dan ben ik voor jou de perfecte trainer en coach.

 

Iedere dag sta ik op om het beste in jou naar boven te halen! Kom een keer langs voor een kennismaking en we gaan aan de slag met jouw dromen en doelen. 

CK Active your private gym

Trainer: Jelle Soeters

Ervaring: Personal Trainer

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug