Joep de Witte

Een actieve aanpak in het herstel, dat is mijn drive en mijn passie. Van jongs af heeft sport mij aangetrokken. Zaalvoetballen, hardlopen, skiën en een lange hockey-carriere bij Zwart-Wit in Breda kenmerken mij. Daarnaast support ik regelmatig de Bredase trots NAC Breda. Ik ben Joep de Witte en als fysio- en manueel therapeut en via Praktijk Dierckx-Kessels verbonden aan CK Active. Naast sport en werk breng ik mijn vrij uren door met mijn vriendin en zoon Finn.

 

Stil zitten, zit niet in mijn aard. Toen er sprake was van deze samenwerking met CK Active, was ik direct enthousiast. Beiden hebben wij namelijk de ambitie om een totaalconcept van sport en gezondheid aan te bieden. Zodat sporters van elk niveau het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen, met behulp van specialisten.   

 

Om het beste uit mensen naar boven te halen, blijf ik mijzelf uitdagen en ontwikkelen. Na mijn opleiding fysiotherapie op de Avans te Breda, heb ik direct de 3-jarige opleiding Master Manuele Therapie gedaan. Met deze master ben ik gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde problematiek. Daarna volgden verschillende cursussen. Onder andere de MSU opleiding echografie, een mooie toevoeging in het diagnosticeren van de klacht. En recent volgde ik de cursus shockwave therapie, wat mij in staat stelt spier- en peesblessures goed te behandelen.

 

Het leren van nieuwe technieken en behandelmethodes zorgt dat ik het hersteltraject van een breed scala aan blessures van A-Z kan begeleiden en vormgeven.

 

Mijn specialisaties

  • Algemeen Fysiotherapeut
  • MSc Manueel therapeut
  • DAM techniek
  • Medical Taping concept
  • Shockwave therapie
  • EPTE (specifieke peesbehandeling)
  • Orthopedische revalidatie

 

De Praktijk Dierckx-Kessels in Breda heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wat betekent dat de behandelingen volledig vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering (let op, dit is wel afhankelijk van je persoonlijk aanvullende pakket). Dat biedt mij de mogelijkheid om veel mensen te helpen bij het herstel van blessures.

 

Heb jij klachten of blessures en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op met Praktijk Dierckx-Kessels en geef aan dat je een afspraak op de locatie in Made (CK Active) wenst. Je kan ook via je Personal Trainer het contact leggen.

CK Active your private gym

Trainer: Joep de Witte

Ervaring: Algemeen Fysiotherapeut & Manueel Therapeut

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug