Lieke Mommersteeg

Genieten van het leven is wat mij typeert. Op een manier die voor mij in balans is. Ik sport graag, ongeveer drie tot vier keer in de week. Van crossfit tot wielrennen en hardlopen. Genieten doe ik ook van lekker, gezond eten en een wijntje. Je vindt mij regelmatig in de keuken waar ik nieuwe recepten maak. Ik ben Lieke Mommersteeg, voedings- en leefstijlcoach.

 

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om te tobben met een lichaam dat maar niet lijkt mee te werken en hoe dat van invloed is op je plezier in het leven. Daarom help ik anderen op een laagdrempelige manier naar een gezondere leefstijl. Naast 1-op-1 begeleiding kun je bij mij ook een groepstraject van 12 weken volgen.

 

Na mijn opleiding tot voedingsdeskundige en gewichtsconsulente heb ik mij verder gespecialiseerd als leefstijlcoach. Omdat ik een passie voor sport heb, volgde ik ook de opleiding voor sport en voeding. Deze kennis en mijn persoonlijke ervaringen breng ik samen in de gesprekken met mijn klanten, met jou. Om je te helpen bij het hervinden van je balans in een leefstijl die gezond is en bij jou past. Daarbij voed ik je met alles wat ik aan kennis en inzichten heb opgedaan. Over voeding, over leefstijl, over jezelf iets gunnen in plaats van jezelf te straffen. Zie het als leren fietsen: ik ren een tijdje met je mee, ondersteun je tot je stevig genoeg op het zadel zit om vol vertrouwen en lekker in je vel fluitend je eigen pad te vervolgen.


Haal het beste uit je training. Leer samen met mij te luisteren naar je eigen lichaam, krijg inzicht en ontdek hoe jij jouw balans vindt. Direct aan de slag? Het 12-weken  Mind & Body Boozt programma start begin november bij CK Active. Aanmelden of meer weten? Je leest het hier.

 

Een keer kennismaken of een specifieke vraag en weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op met mij.

 

CK Active your private gym

Trainer: Lieke Mommersteeg

Ervaring: Voeding & Leefstijl

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug