Minke Slingerland - Van Dongen

Mijn naam is Minke Slingerland- van Dongen, en als personal trainer verbonden aan CK Active. Vanaf mijn 10de zit ik al op de racefiets, ik ben ermee opgeroeid. Vanuit de jeugd ben ik doorgegroeid naar verschillende selecties. Het echte wielrennen en reizen voor wedstrijden begon vanaf mijn 16de. Ik heb voor verschillende commerciële prof teams gereden met de mooiste rondes en wereld beker wedstrijden in mijn programma. 

Van Milaan Sanremo, Amstel Gold Race tot de etappe wedstrijden Giro, Holland Ladies Tour, Tour de L'eaude, EK's, NK's tot rondjes om de kerk. Ik reisde door heel Europa om aan internationale wedstrijden deel te kunnen nemen. Vele jongeren truien wist ik in etappe wedstrijden te veroveren. 

Tot mijn 24ste, ik stopte, nam een 'pauze'. Ik ontwikkelde mezelf op sport gebied, trouwde, kreeg twee mooie kids. Altijd is sport en voornamelijk de fiets mijn passie geweest. In combinatie met een part time baan ernaast.

Vanaf mijn 30ste ben ik opnieuw gestart met wedstrijden op het hoogste landelijke niveau. Vele wedstrijden en klassiekers op Nationaal niveau wist ik de afgelopen jaren te winnen. Nu als elite dame, zonder contract. Maar het landelijke wedstrijd niveau in NL ligt heel hoog. In 2017 wist ik zelfs Nederlands Kampioen Tijdrijden te worden. 

Ik combineer ons drukke gezins leven de afgelopen jaren met top sport en een part time job. Naast vele sport lessen die ik al geef, werkte ik ook altijd 20 uur in de week bij een event bedrijf. Per september 2018 ga ik mijn passie volgen en mezelf nog meer ontwikkelen op sport gebied. Niet alleen mezelf, daarbij wil ik anderen motiveren en enthousiast maken tot het hoogst haalbare van ieder zijn sportieve doelen. Het is niet alleen een hobby, het is er echt voor leven. Wielrennen, mountainbiken, strandraces, spinning lessen, core trainingen, persoonlijke training schema's voor de wielrenner(ster), persoonlijke begeleiding zowel op als naast de fiets en de specifieke kracht training voor de wielerenner(ster) zijn de kenmerken en passie die ik graag deel met anderen. Samen trainen, begeleiden naar het gewenste eind resultaat, fit voelen en die beklimming aan kunnen? Ik help je er graag bij.

Naast persoonlijke training bij CK Active, geef ik ook spinning lessen in groeps verband bij Willemsen Sport in Oosterhout alleen in de winter maanden voor de getrainde wielrenner(ster). Wil je dit ook? Stuur een mail, start per 1 oktober 2018. 

 

Mijn connectie met CK Active is dat ik gebruik maak van de fantastische ruimte van CK Active. Mijn passie wil ik delen en dat er meer training nodig is om echt een goede wielrenner(ster) te zijn of nog beter te worden. Moet je ook trainingen naast je fiets doen. Daarvoor heeft CK Active de juiste ruimte, apparatuur om je fysiek sterk te maken en dat te behouden. Daarnaast straalt CK Active kwaliteit en professionaliteit uit, waar ik mezelf graag bij aansluit. Wil je goed presteren, het beste uit jezelf halen, dan is er professionaliteit nodig en dat vind je bij CK Active!

Voor vragen of het maken van afspraken kunt u mailen naar info@ckactive.nl

CK Active your private gym

Trainer: Minke Slingerland - Van Dongen

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug