Mirthe van den Kieboom

Mijn naam is Mirthe van den Kieboom en ik ben als personal trainer verbonden aan CK Active. 
 
Zolang als ik me kan herinneren ben ik bezig met sport. In mijn jeugdjaren was ik vooral druk met handballen en dansen. Beide vond ik erg leuk. Op mijn 16e koos ik volledig voor het handbal. Het sporten in een team gaf de doorslag. Met mijn handbalteam zijn wij de laatste jaren ook actief in beach handbal. Dit gaat zo goed dat wij zelfs internationaal grote stappen aan het maken zijn.
 
In zowel beach handbal als streetdance heb ik enkele titels weten te winnen.
 
2012 – Nederlands Kampioen Streetdance/Hiphop 
2014 – Nederlands Kampioen Beach handbal
2016 – Nederlands Kampioen Beach handbal
 
Naast het zelf fanatiek handballen, geef ik handbaltraingen aan de jeugd van OHC’01. Wanneer ik niet op het handbalveld ben, vind je me in de sportschool. Je kunt wel zeggen dat ik voor de sport leef. Hierdoor kwam ik op het idee om van mijn hobby mijn werk te maken. Om als professioneel sporttrainer te kunnen gaan werken heb ik in 2017 bij Fit!vak de volgende opleidingen gevolgd:
 
Fitnesstrainer A
Fitnesstrainer B
Personal Trainer 
 
Bij CK Active kan ik mensen helpen en motiveren hun sportieve doelen te bereiken. Uit ervaring weet ik dat een doel bereiken mentaal vaak het moeilijkst is, maar met mijn persoonlijke begeleiding sleep ik je hier doorheen! 
 
Sporten vind ik heel belangrijk voor je gezondheid, maar ik hecht er ook veel waarde aan dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt tijdens mijn training. Daarom vind ik een goede persoonlijke band met mijn klanten van grote waarde om optimaal te kunnen presteren. 

CK Active your private gym

Trainer: Mirthe van den Kieboom

Ervaring: Personal Trainer

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug