Paul Laming


Mijn naam is Paul Laming. Ik ben als personal trainer en masseur verbonden aan CK Active. Mijn passie voor sport is voort gekomen uit de tijd dat ikzelf actief was in de wielersport. In deze periode ontstond de vraag wat er eigenlijk gebeurde met een lichaam onder zware belasting en trainingsintensiteit. Een logische keuze was dan ook om een opleiding sportmassage te volgen bij het NGS tot sportmasseur en bij Fitvak tot personal trainer.
 

Na het behalen van mijn diploma ben ik direct aan de slag gegaan als verzorger/masseur/trainer van diverse wielerploegen. In deze 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan wat heeft geresulteerd in mijn eigen thuispraktijk, waar in eerste instantie alleen maar wielrenners en schaatsers kwamen. Al snel werden dit sporters uit verschillende disciplines. Tegenwoordig komen er niet alleen sporters maar ook niet sporters.
 

Mijn connectie met CK Active is ontstaan in een paramedisch centrum waar ik op een prettige manier heb samengewerkt met Koen Bakker. Het contact is altijd gebleven en heeft geleid tot de huidige samenwerking. Beiden geloven we namelijk in kwaliteit van begeleiding en de wisselwerking tussen sportspecialisten op verschillende vlakken.
 

Voor vragen of het maken van afspraken kunt u mailen naar info@ckactive.nl 

CK Active your private gym

Trainer: Paul Laming

Ervaring: Personal trainer & masseur

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug