Sandra Laros-Hofmans


Mijn naam is Sandra Laros-Hofmans en als fysiotherapeut verbonden aan CK Active. Als fysiotherapeute en topsporters is sport een belangrijk onderdeel in mijn leven. Als atlete heb ik een aantal jaren als topsporter geleefd (1990-2000). Ik was hardloopster op de midden-lange afstand. Onlangs heb ik bij de Atletiekbond mijn trainersdiploma behaald als looptrainer.  Ik ben als fysiotherapeute in dienst bij Paramedisch Centrum Heusdenhout in Breda. Daarnaast leid ik mijn eigen bedrijf INSPIRE in coaching hardloopbegeleiding voor beginners tot gevorderden (individueel of in groepen) en medische begeleiding (fysiotherapie en sportmassage).


Ik ben algemeen fysiotherapeute en heb meerdere aanvullende cursussen gedaan in de sportrevalidatie en actieve revalidatie voor mensen met rugklachten. Ik maak daarbij veelvuldig gebruik van actieve oefentherapie en medical taping.  Mijn  interesse ligt bij sportblessures. Ik werk graag samen met sportende mensen omdat ik een breed pakket kan aanbieden (trainingsschema’s, fysiotherapie en/of sportmassage) en  het leuk vind om mensen naar een bepaald doel toe te leiden. Ik ben lid van het KNGF en ik ben BIG geregistreerd.
 

Als fysiotherapeute heb ik geen contractafspraken met de zorgverzekeraars. Bent u voor fysiotherapie aanvullend verzekerd dan krijgt u afhankelijk van uw verzekering een deel vergoed (bv. VGZ: 80 %, CZ: 50 of 75%). Sportmassage en trainingsbegeleiding wordt nooit vergoed door Zorgverzekeraars. U krijgt voor fysiotherapie, sportmassage en trainingsbegeleiding een factuur die aan mij voldaan dient te worden. Later kunt u de factuur voor fysiotherapie indienen bij uw verzekeraar.       


Voor vragen of het maken van afspraken kunt u mailen naar info@ckactive.nl 

CK Active your private gym

Trainer: Sandra Laros-Hofmans

Ervaring: Fysiotherapeut

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug