Tanja Donkers

Hoi, mijn naam is Tanja, als fanatiek sporter en personal trainer verbonden aan CK Active!

Wanneer ik niet thuis te vinden ben, ben ik in of bij het water. Naast fanatiek zwemmer heb ik sinds een aantal jaar de overstap gemaakt naar triatlon. Door een schouderblessure lukte het helaas niet meer om het aantal uren in het water te maken waar ik blij van werd, maar dit gaf mij wel een nieuwe mogelijkheid om te gaan genieten van deze topsport.

Daarnaast heeft deze blessure er voor gezorgd dat ik een andere kijk op bewegen ben gaan krijgen. Naast een hoop creativiteit (zwemmen met een arm) ben ik ook veel meer bewegingsinzicht gaan krijgen waar ik dankbaar gebruik van kan maken tijdens het geven van training.

Na de sportacademie ben ik mij verder gaan ontwikkelen als krachttrainer, met name op het gebied van loop, fiets en zwemmen. Welke bewegingen kunnen een positieve bijdrage leveren in de topsport, maar aan de andere kant ook, op welke manier kun jij je op een fijne manier bewegen, in het water of op het land.

Momenteel ben ik trainer bij het Regionale Trainingscentrum Brabant voor de Triatlon, een jonge groep sporters die het leven van een topsporter ambiëren. Daarnaast geef ik kracht en landtraining binnen de zwembond en begeleid ik triatleten met behulp van individuele trainingsschema’s. Een sprint of een volledige Ironman, ieder heeft zijn eigen doel en motivatie om dit te bereiken. Ik wil graag een bijdrage leveren om jou naar jouw eigen top te begeleiden!

Binnen CK active wil ik jou graag motiveren om jouw eigen doelen te stellen, en zo samen achter jouw mogelijkheden te komen, wat kun jij, waar wordt jij blij van en hoe zorgen wij er samen voor dat jij jouw doelen gaat behalen!

Voor vragen of het maken van afspraken kunt u mailen naar info@ckactive.nl

CK Active your private gym

Trainer: Tanja Donkers

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug