Tessa Backhuijs

Als sportmedisch specialist ben ik werkzaam in het Amphia ziekenhuis 2,5 dag in de week. Daarnaast werk ik als teamarts voor een World Tour Cycling Team en zelf actief als wedstrijdrenster.

Sporters kunnen bij mij terecht voor een blessureconsult of bij klachten gerelateerd aan inspanning met verwijzing van hun huisarts. In de spreekkamer analyseer ik middels een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek de klacht. In sommige gevallen is er aanvullend (beeldvormend) onderzoek nodig. Of een verwijzing naar een collega medisch specialist. In het Amphia werkt een hecht team waarbij we optimale zorg voor iedereen laagdrempelig bieden.

Daarnaast verricht ik sportmedisch onderzoek met of zonder inspanningstest met ademgasanalyse. Dit is een preventief onderzoek om te zien waar je staat qua gezondheid en prestatievermogen. Hieruit volgen enkele aandachtspunten op gebied van gezondheid en sport prestatie. Sommige sportevenementen vragen een attest voor deelname, ook hiervoor kan een sporter bij mij terecht. Voor dit onderzoek is geen verwijzing van de huisarts nodig. Het wordt (deels) vergoed uit aanvullende zorgverzekering.

CK Active your private gym

Trainer: Tessa Backhuijs

Ervaring: Sportarts

E-mail: info@ckactive.nl

Mobiel: 06 - 50 52 88 18 (Koen)

Bel me terug
Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug